0%

Fame Story – Φειδίας: Προσωπικές στιγμές……..

Posted By: radone On:


Το μεγάλο φαβορί έμεινε εκτός τελικού αμέσως μετά την πρώτη φάση των live εμφανίσεων.

O μεγάλος Τελικός του Fame Story πραγματοποιείται απόψε (22/12) στο Star. Οι τέσσερις φιναλίστ (Άννα, Φειδίας, Τίτος, Αριστέα) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο και το «χρυσό» συμβόλαιο με την Panik Records.

Όπως έγινε γνωστό ήδη από την έναρξη της βραδιάς, οι τέσσερις παίκτες θα διαγωνίζονταν σε τρία τραγούδια: ένα δικής τους επιλογής, ένα επιλογής του κοινού και ένα επιλογής από την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος των πρώτων τους εμφανίσεων, ένας από τους 4 επρόκειτο να αποχωρήσει με βάση την ψηφοφορία του κοινού, εγκαταλείποντας νωρίς την κούρσα του τελικού.

Έτσι και έγινε. Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των live εμφανίσεων, ο Νίκος Κοκλώνης πήρε στα χέρια του τον φάκελο με τα πρώτα αποτελέσματα και ανακοίνωσε το όνομα του σπουδαστή που αφήνει στα μισά της βραδιάς το Fame Story.

 

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Φειδία, η αναγγελία του ονόματος του οποίου προκάλεσε σοκ στον παρουσιαστή, τους διαγωνιζόμενους, την κριτική επιτροπή καθώς και το κοινό στο στούντιο, δεδομένου πως ο 19χρονος Κύπριος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Fame Story.

«Δεν το πιστεύω. Και συνήθως η Κύπρος τα σαρώνει όλα. Είσαι νικητής όμως. Κατάφερες ο κόσμος έξω που σε βλέπει να σε αναγνωρίζει εσένα και το ταλέντο σου», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ με τη σειρά της η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε σοκαρισμένη: «Ούτε κι εγώ κέρδισα τη Eurovision».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Play Cover Track Title
Track Authors